Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де вже не раз радувала шанувальників гарячими танцями і забавними пародіями.

На цей раз Аліна приміряла облягаючий міні-топ, а образ доповнила незвичайною зачіскою - двома грайливими хвостиками. Дівчина згадала, як в дитинстві любила випрошувати солодощі і робила це до останнього, поки не отримувала бажаного.

Коли ти в магазині захотіла кіндер, а тобі його не дозволяють взяти 😅 але ти все одно випрошуєш....страх дитинства🙈🙄😂 Якщо любиш солодке - став лайк❤️🤪🤪

Фолловери не пройшли повз: "Боже, Аліна ти така мілашка 😍😍😍", "Богиня ТікТОка", "Ти доросла але все одно дитина☺️❤️", "Я тобі його дам)💕чесно Алін", "Дуже талановита актриса !!👏👏👏👏", "З хвостиками тобі добре, як школярка, але дуууже мила😍👍", "Ну хто зіграє так лолітово, тільки Аліна 👍", "❤️❤️😍😍😍😍😍Це так миииилоо☺️☺️", "Дуже красива🔥".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.