Відома блогерша Уля Станіславська запускає на своєму каналі україномовний комедійний серіал, у якому знялися зірки українського гумору та шоу-бізнесу.

Сьогодні, 19 червня, на каналі СТАНІСЛАВСЬКА відбулась прем’єра першої серії нового комедійного серіалу ХАХА.UA.

За словами режисера проекту Улі Станіславської, сатира у серіалі стане інструментом висміювання недоліків та соціальних проблем суспільства і нашої країни. Картина розповість про українців і їх проблеми, які вони частенько можуть і не помічати. Перший сезон розкриває реалії сьогодення людей, що перебувають на карантині та після нього.

Трек для серіалу написала зіркова українська реперка Альона Альона. У зйомках взяли участь зірки Інстаграму та Ютубу, серіалу «Школа», Жіночого кварталу, Ліги Сміху, проектів «Чоткий Паца», «Топ модель по-українски», «Київ вдень та вночі» та блогери з Тік-току.

Креативним продюсером та режисером проекту є Уля Станіславська. Вона почала свою кар'єру, знявши шість кліпів для блогерів, Альони Альони, Київстонера, та «Київстару».

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Першу серію серіалу вже можна знайти на каналі СТАНІСЛАВСЬКА.