Дружина відомого українського співака Дзідзьо співачка SLAVIA, справжнє ім’я якої Ярослава Хома, випустила унікальний кліп, який мотивує жінок виходити з-за широких спин своїх обранців і реалізуватися як особистість.

Відповідний ролик з'явився на YouTube-сторінці знаменитості.

Відтак, новий кліп має провокаційну назву: "Я тобі не мамка, не нянька і не лялька!". У ньому SLAVIA у червоній сукні, а іноді і в доволі відвертому вбрані, різко заявляє, що жінкам досить ховатися за спинами свої коханих та потрібно розвиватися.

Скріншот з відео

"Іноді ми, жінки, стаємо такими мамками для своїх чоловіків, проявляємо надмірну опіку, розчиняємося в чоловіках, забуваючи про власні мрії і бажання. Мабуть, у кожної з нас були такі історії, як в моїй пісні. Коли все дістає, жінка розуміє, що має нарешті бути собою, говорити про те, що відчуває і не боятися проявляти свої емоції, розвивати свій талант, реалізувати себе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ми нікому нічого не зобов’язані, ми зобов’язані тільки самі перед собою - бути красивими і щасливими. Треба слідкувати за собою, а не за чоловіками. Якщо ми хочемо щось змінити, то треба починати з себе, наповнюватися новими знаннями, через які відбувається трансформація свідомості, тоді зміниться і світ навколо, і чоловік, і навіть близькі та рідні нам люди", - розповіла дружина Dzidzio

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.