Відомий російський співак, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв в мережі вшанував пам'ять свого друга і колеги Руслана Горобця. Ніколаєв нагадав, що Горобець створював хіти для Лариси Доліної, Валерія Леонтьєва та Олександра Барикіна. Відомо, що композитор Руслан Горобець пішов з життя у квітні 2014 року.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Ніколаєва в мережі Instagram.

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

""Погода в доме" для Лариси Доліної, "Ты меня не забывай" для Валерія Леонтьєва, "Аэропорт" для Саші Барикіна і ще багато класних пісень написав мій друг, композитор, піаніст і блискучий аранжувальник Руслан Горобець. Сьогодні у нього день народження. Руслан помер шість років тому, і мені гостро не вистачає музыкантского професійного і людського спілкування з ним, хлопцем неймовірної музичної ерудиції. Ми багато років працювали з ним разом в колективі Алли Пугачьової, і це були яскраві, незабутні роки! З яким кайфом ми б у мене вдома слухали зараз вініл з джаз-роком, в якому він знав толк, і писав партії для духових інструментів на світовому рівні!.. Царство тобі небесне, Русланчик! Твої пісні живуть, їх пам'ятають, співають і люблять.", - пише Ігор Ніколаєв.

Також варто нагадати нашим читачам, що Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому станцював у спальні, позуючи лише в смугастих стрінгах і засвітивши своє оголене тіло. Варто зазначити, що артисту 8 березня виповнилося 50 років, однак той не збирається залишати кар'єру стриптизера, наполегливо працюючи над собою. Все ж, недовірливі фанати впевнені, що чоловік вдавався до послуг пластичних хірургів для вставки імплантів у груди.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова підкорила формами в "дірявий" кофтині, навіть зайва вага не завадила.

Як повідомляв Знай.uа Наташа Корольова застукала Тарзана в ліжку з красунею, - ніжно цілував і обіймав.

Знай.uа писав, відразу після Ігоря Ніколаєва, - Наташа Корольова і Тарзан зачарували історією про перше побачення.