Відома американська акторка, модель і продюсер й навіть автор книг Памела Андерсон, продовжує радувати шанувальників вельми гарячими знімками в соціальних мережах.

Памелу абсолютно не лякають цифри в паспорті, адже їй вже стукнуло 51, а вона виглядає немов цукерочка. Акторка продовжує інтригувати шанувальників і навіть перебуває у стосунка з молодим коханим, який молодший за неї майже на 20 років.

Так, днями Памела опублікувала в мережі Instagram дуже відверте відео, на кадрах можна помітити підтягнуті і пишні форми. Ось це дійсно результат — неймовірна фігура.

"Граючи з вогнем. "У мистецтві, як і в любові досить інстинкту"... - Анатоль Франс", - підписала публікацію американська красуня, цитуючи вислів відомого французького прозаїка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що 51-річна Памела Андерсон знялася в еротичній фотосесії для журналу Intimately разом зі своїм молодим нареченим, футболістом Аділем Рамі. Як відомо, Аділь молодше за Памелу на 19 років. Стосунки пари розвиваються дуже бурхливо, і вони вже встигли розійтися, однак, нещодавно Рамі зробив акторці пропозицію. Для Андресон це буде четвертий шлюб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон знялася у відвертій фотосесії з молодим нареченим: ось це пристрасть.

Як повідомляв Знай.uа Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Знай.uа писав, разюча різниця: як виглядають зірки, які відмовилися від силікону.