Пластичні операції - це норма для наших днів. Декому вони дозволили поліпшити зовнішність, а деяких, навпаки скалічили. Ми зібрали найбільш відомі пластичні операції голлівудських зірок.

Демі Мур

55-річна Демі Мур - велика прихильниця пластичних хірургів, які дозволяють їй виглядати просто приголомшливо.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Анджеліна Джолі

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чарівна зовнішність Джолі - робота пластичних хірургів. Саме вони дозволяють їй виглядати розкішно протягом багатьох років.

Ніколь Кідман

У свої 50 років Кідман виглядає як мінімум на 20 років молодше. Секрет молодості актриси в омолоджуючих процедур – пластика обличчя і уколи ботокса.

Вікторія Бекхем

Щоб залишатися стрункою королевою моди, Бекхем не раз доводилося лягати під ніж пластичного хірурга.

Мадонна

Мадонна не раз підтягувала обличчя, робила ринопластику, ну і, звичайно ж, захоплювалася ботоксом і "уколами краси".

Блейк Лайвлі

30-річна Лайвлі зважилася на ринопластику і корекцію підборіддя.

Памела Андерсон

У 50-річній Андресон важко впізнати секс-символ 90-тих. Зірка зробила ринопластику, збільшила губи, змінила контур обличчя і підтягла шкіру.

Скарлетт Йоханссон

Йоханссон ще на початку кар'єри зробила собі ринопластику.

Рене Зеллвегер

Нещодавно Зеллвегер кардинально змінила імідж, відвідавши пластичного хірурга. Багато шанувальників зазначили, що від шарму акторки не залишилося і сліду.

Кортні Кокс

Зірка серіалу "Друзі" так захопилася пластичною хірургією, що втратила колишню красу.