Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, в цей раз красуня показала миле фото і вирішила поговорити відверто з шанувальниками.

На знімку, який показала Даша, вона запам'ятала собі в розкішному автомобілі. Перед камерою красуня з'явилася в спокусливому чорному вбранні, декорованому цікавим пушком. Довге волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Ульянова розповіла, що не проти, якщо до неї на вулиці підходять люди познайомиться або сфотографуватися. Більш того, Даша заявила, що навіть коли стане знаменитою, то не буде задирати ніс. "Якщо коли-то доб'юся великих висот і стану публічною особою, я ніколи не буду дивитися на людей з висока. Мені дуже шкода, що багато хто, зловивши зірку, ведуть себе дивно і, часом, огидно. Ставлять себе на вигаданий п'єдестал. Це в корені неправильно, і що швидко спалахує, то швидко згорає", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.