Вже досить довгий час ходять чутки про любовний роман відомої української співачки, тренера шоу "Голос країни" Тіни Кароль з її колегою Даном Баланом. Але, ніхто з них не поспішає коментувати своє особисте життя і стосунки один з одним, чим ще більше розпалюють інтерес публіки. У свою чергу, фанати продовжують активно публікувати різні моменти зіркової пари та підтримувати чутки про їх любовний зв'язок.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот Instagram

Так, на цей раз, на сторінці фан-групи в соціальній мережі Instagram розмістили відеонарізку з Тіною Кароль і Даном Баланом. У цьому ролику відображені різні спільні, ніжні моменти кумирів на проєкті "Голос країни", які мило воркують, обіймаються або просто щиро посміхаються один одному.

"Закохані солодкі булочки ❤️🥯", - підписали відео.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також у коментарях під публікацією фанати висловили своє захоплення та обожнювання на адресу Кароль і Балана.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учасник "Голосу країни" змусив ревнувати Балана під час свого виступу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль показала, як унікально вміє вигинати спину.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль полонила українців ідеальною фігурою.