Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в незвичайному і дуже спокусливій образі.

На нових фотографіях, які показала співачка, вона з'явилася в сексуальному чорному платті цікавого фасону і текстури, яке красиво підкреслило пружне декольте і тендітні плечі. Її волосся акуратно зачесане і відкинуті за спину, а на її обличчі легкий макіяж, вона доповнила свій образ стильним комплектом прикрас з сережок і намиста. Лорак не підписала свої фотографії, зате фанати все зрозуміли без слів. Публікацію зірки почали активно коментувати і засипати компліментами, багато хто помітив, що в Ані закоханий погляд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.