Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото і відео, на яких можна побачити її нову розвагу.

Як виявилося, Настя почала займатися кінним спортом, вона частенько буває на стайні і займається стрибками. В цей раз балерина показала кілька знімків і відео, на яких позує одна, зі своїм тренером і кіньми. Перед камерою артистка з'явилася у відвертому темному платті, з якого ледь не вивалюється груди. У підписі до публікації Волочкова написала: "Після репетиції приємно опинитися в улюбленому кінному клубі "Новий вік". І після тренування провести час там же в ресторані в хорошій компанії і з моїм тренером і подругою Надією Флоринський. Вона справжній спортсмен! З великим майбутнім. Як же тут красиво!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.