Сьюзі Кортес — бразильська фотомодель, дворазова володарка титулу "Міс Бум Бум" запропонувала своїм фолловерам щось неймовірне і вкрай пікантне. Про це вона оголосила на своїй сторінці у Іnstagram.

Знаменитість закликає всіх на приватну платформу, аби без докорів сумління побачити найгарячіші моменти із життя фотомоделі.

На фото вона у мереживній білій спідній білизні злегка розклала ноги і спокусливо поставила пальця до рота, не залишивши чоловікам жодних шансів на байдужість. Найпікантніші місця дівчини прикриває цупке мереживо.

"Підпишіться на мою ексклюзивну приватну платформу, щоб мати повний пакет без докорів 🔥🔥", - підписала фотомодель пікантне фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як відомо, у листопаді 2015 року стала володаркою титулу "Міс Бум Бум", представляючи Федеральний округ. Знімалася для журналу Playboy Mexico (в серпні 2016 року випуску, приуроченому до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро).

У квітні 2016 року знаменитий аргентинський футболіст Ліонель Мессі разом зі своєю подругою Антонеллой Рокуццо заблокував профіль Сьюзі в Instagram з-за того, що вона знялася у відвертій фотосесії з його футболкою і відправила йому цей знімок у соцмережі.

У вересні 2019 року вдруге завоювала титул "Міс Бум Бум".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Жаді з "Клону" спантеличила фанатів зміною зовнішності, спробуйте впізнати.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.