Донька української співачки Олі Полякової Марія Полякова закінчила дев'ятий клас і відгуляла випускний. Схоже, що в умовах карантину обійшлося без надмірно пишних урочистостей, але спосіб відзначити важливу подію 14-літня молодь знайшла.

Відповідний висновок можна зробити з фото, опублікованих у соціальній мережі Instagram.

На фото, викладеному юнаком, вірогідно, на ім'я Колян, можна побачити групу підлітків у кількості восьми осіб, які позують недалеко від ресторану швидкого харчування McDonald's у темний час доби.

Лише один хлопець одягнений в маску, решта - принаймні на фото - захисними засобами не користуються.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В руках однієї з дівчат стакан з кока-колою, а у доньки Полякової - маленький стаканчик, імовірно, з кавою. Підлітків навряд можна запідозрити у тому, що вони п'ють алкоголь - його продаж заборонений неповнолітнім, як і його розпиття в публічному місці.

На сторінці самої Маші можна побачити, що святкували випускники, імовірно, в якомусь маєтку. Це, ймовірно,, означає, що фото в місті було зроблене вже пізніше.

"Ось так ось я провела свій випускний з 9 класу. У цій школі я провчилася 9 чудових років, які я ніколи не забуду !! Дякую вам всім, хоч я і йду, я завжди буду подумки з вами, мій улюблений 9а клас ❤️❤️❤️ Поки пишу цей коментар плачу 😭", - написала дочка зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Донька Олі Полякової приголомшила мережу новиною про поповнення у сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Донька Олі Полякової приміряла образ кокетливої кішечки: фото розбурхало мережу.

Також Знай.ua писав, що Донька Олі Полякової зайнялася "бізнесом", і це в 14 років.