Оля Полякова – одна з найвідоміших зірок українського шоу-бізнесу. У неї мільйони шанувальників і наслідувачів. Проте в “фанатському корпусі” співачки є і головна зірка. Ігор Мотін (Поляковщик) прославився не тільки як головний фанат, але і як кращий пародист зірки. Фан-канал Полякової в Instagram навіть рекламує його послуги для заходів!

На найбільшій фанатської сторінці Полякової в Instagram опублікували відео, на якому Мотін дуже успішно пародіює зірку. Ведучі каналу відзначають, що “Поляковщик” встиг відзначитися виступом на великому шоу – Ready Steady Favorite, яке проходило на НСК Олімпійський. Виступ Мотіна запам'яталося повністю відповідним чином і практично ідентичним голосом, відрізнити дуже складно.

Фанатський канал Полякової вирішив просунути його послуги. Платно або безкоштовно – про це ми навряд чи дізнаємося. Замовити виступ “Поляковщика” можна на будь-який захід – корпоратив, День Народження, будь-який інший свято. Номер телефону Мотіна також був опублікований на каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.