Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі і показала своє поповнення.

Як видно, Раміна відображена на вулиці, на прогулянку вона вийшла в яскравому вбранні і не одна. На ній модні сині джинси і коротка блакитна кофтинка, яка оголила живіт. Волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і сліпуча усмішка. На руках Раміна тримає маленького милого песика, який, очевидно, став поповненням в її родині. У підписі до кадру Есхакзай написала: "Поповнення. Сестричка #siridog. Ім'я ще не придумали". Фанати почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і не тільки в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.