25-річну британську модель Демі Роуз не можна назвати класичною топ-моделлю, адже її досить пишні форми та невисокий зріст виходять далеко за рамки стандартів. Однак це не завадило їй досягти успіху не тільки в модельному бізнесі, але й в соціальних мережах. Гарячі знімки дівчини за лічені хвилини набирають сотні тисяч лайків в Instsgrsm.

Так, в цей раз, Роуз вирішила не сумувати цього літа. Карколомна красуня вирушила на пляж і влаштувала там гарячу фотосесію. На знімках модель позує на березі моря в купальнику золотистого кольору з вирізом на животі, який не повністю прикриває її неймовірно пишні груди. Своє волосся вона залишила розпущеним, а на обличчя нанесено максимально природний макіяж. Також модель продемонструвала свої пружні сідниці, від яких складно відразу відвести погляд.

"Summer 2020 isn’t cancelled babies (Літо 2020 не скасовується, малюки)", - підписала свої знімки Роуз.

Демі Роуз, скріншот Instagram

Демі Роуз, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу фанати залишилися більше, ніж задоволені новими кадрами моделі та висловили своє захоплення її красою у коментарях під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель Сьюзі Кортес показала пишні персики в шоколаді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка Playboy Кассандра Сьєнега покрасувалася без білизни.

Також "Знай.ua" писав, що ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо зіграла на фортепіано.