Відома 21-річна Instagram-модель і блогер Поліна Малиновська родом з Білорусі. Дівчина живе та працює в Італії. Вона прославилася завдяки своїй чудовій та унікальній зовнішності, якою любить радувати своїх шанувальників. На цей раз, Малиновська розмістила досить гарячий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото модель зображена на балконі, з якого відкривається чудовий вид на спорожніле місто, через введений карантин. Дівчина не посоромилася влаштувати топлес-фотосесію. На Малиновській немає нічого, крім мініатюрних домашніх шортиків. Свої оголені пишні груди вона прикрила руками, на одній з яких видніється каблучка, а волосся зав'язався в акуратну гульку. Також слід зазначити, що дівчина виглядає дуже натурально, адже на її обличчі немає макіяжу. Фолловери моментально "залайкали" модель.

"Я не хочу обманювати, але зазначу, що виходжу 🔗", - зізналася Малиновська.

Поліна Малиновська, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що модель Кім Кардашьян порадувала фанатів пікантним знімком з нової фотосесії.

Як повідомляв портал "Знай.ua" модель Кім Кардашьян в "невидимій" білизні помацала сама себе.

Також "Знай.ua" писав, що українська модель Сніжана Онопко звинуватила чоловіка в домашньому насильстві.