Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько радує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього нагадала шанувальникам, що у неї день народження.

На новому фото Міла відображена на залитій сонцем вулиці Києва. На прогулянку вона вийшла в спокусливому вбранні – це чорному шкіряне плаття, яке туго обтягує фігуру і ледь утримує її приголомшливий бюст. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, свій образ модель доповнила великим красивим квітковим вінком. У підписі до фотографії Кузнєцова написала: "21.06 Birthday party. Спасибі за те, що ви у мене є". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "дыньки" з "персиком".