Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього заінтригувала фанатів.

На новій фотографії Христина, відображена, мабуть, у себе вдома, вона присіла на комод в незвичайному вбранні. На ній довга сіра сукня цікавого фасону і закритого крою, яка приховала практично все тіло, але підкреслило зайву худорлявість. Волосся актриси зібрані в акуратний хвостик, однією рукою вона стосується, а на її обличчі яскравий макіяж, актриса не дивиться в камеру. У підписі до кадру Асмус загадково написала: "Вимагають наші серця". Фанати в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, багато відзначили, що зірка надміру змарніла.

Коментарі до посту Асмус
Коментарі до посту Асмус

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.