Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість стала головною героїнею фільму "Любов - то велика сила" від режисера Германа Ненова - стрічкою про стосунки на карантині через коронавірус COVID-19. Варто відзначити, що сам міні-фільм складався з декількох невеликих історій, що супроводжувалися хітами Наталії в джазовій обробці.

Тепер же артистка приступила до перших концертів після самоізоляції, прилетівши в Одесу і виступивши на березі моря, на закритій вечірці. Так, красуня блиснула схудлою фігурою в рожевому бікіні, привітавши шанувальників з Днем йоги 21 червня.

Всіх з днем йоги 🙌🏻 Друзі, привітайте, мрія цього літа збулася! Сьогодні був перший літак, і перший літній концерт на березі моря! Урааааа 😍✈️🎤🏖🎉🌞🌊🍓🐬👒👙🍒 поділилася радістю Могилевська

Фолловери не пройшли повз: "Вау, який купальник.. Наташа, Вам так круто..", "Урааа! Щиро за Вас радію!🤗", "Лялечка Наташа❤️", "Прекрасна ❤️", "Вітаємо 🙏😙 Ура! 🤗", "Супер!😻Просто комбо🔥🔥🔥❤️💋".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".