Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont у Києві в теплому колі рідних і близних, після чого новоспечені молодята відправилися в медовий місяць, обравши для цього Карпати.

А нещодавно артистка виставила селфі в розкішній весільній сукні, розповівши, як вибрала "те саме" брання. Так, красуня зізналася, що переміряла безліч образів і побувала в різних весільних салонах, однак плаття мрії Соня побачила уві сні.

Весільна сукня 🤍 Це була одна з, мабуть, двадцяти суконь, які я переміряла, перш ніж обрала ту саму 😅 Так, це насправді складно обрати саме ту, про яку ти завжди мріяла (дівчата мене зрозуміють) одягти на своє казкове весілля. 🙈 Але я навіть не думала, що в мене виникнуть такі емоції, коли саме та сукня, яку я таки вибрала згодом, насниться мені уві сні. 😴Я думала, що це все казки, видумки, але це насправді так і є. Тому те, що має бути твоїм - буде твоїм! 😉

Фолловери не пройшли повз: "Королівська сукня👍", "я подумав знову весілля , мож сподобалося 🤣🤣", "😍😍😍Кохання! 😍😍😍🙏", "Краса 🙌" "Без сумнівів!!!❤️❤️❤️", "Дуже гарна сукня❤️", "Оригінально♥️красиво".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще