Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, показавши, як проводить спекотні літні днинки, охолоджуючись на яхті або моторному човні. Так, артистка приміряла стильну шовкову майку ніжно-блакитного кольору і чорні шорти, а в Сторіс навіть поділилася рідкісним сімейним селфі з коханим чоловіком Володимиром Локотко.

Ольга також зізналася, як почуває себе у свої 38 роки і які речі встигли змінитися в її житті. Наприклад, красуня стверджує, що жінка в цьому віці відчуває себе впевненою, точно знає чого хоче і може собою пишатися.

Коли тобі 38: - Спідниця до п’ят більше не додає загадковості, а радше віку. - Люди роблять компліменти твоїй дочці. А потім вже й тобі з ввічливості. ⠀ - На вечірках біля басейну твої ровесниці в сарафанах, а не в купальниках. А ті, які сміливіші і зайшли у воду, вище плечей не підіймаються. Або сидять у воді, поки не засмеркається. ⠀ Але, коли тобі 38 - ти нарешті захоплюєшся собою, знаєш, чого хочеш. ⠀ Ти бачиш, як з роками зросла в своїх очах. І ти собою нарешті пишаєшся.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Олю, я вас дуже люблю, але останнім часом, мене лякають фото з вашою надмірною худобою. .... Ви завжди були прекрасні!!) Не треба так, Олю,тільки не худніть більше, надмірна худорлявість вам не личить🙌", "Олю, у Вашому випадку можна і в купальнику і в спідниці🤗 Окрім чудового вигляду, Ви дуже мудра жінка! Захоплююсь Вами😍", "Оля, перші пункти зовсім не про Вас. Ви чудово виглядаєте👍❤️", "Олюшка а я б вас трошки трошки нагодувала б❤️❤️❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.