Адвокат Ельман Пашаєв, який представляє справу актора Михайла Єфремова у суді, пояснив, куди так поспішав актор. Зірка екранів начебто їхав у лікарню до родичів друга, який попросив про допомогу.

Про це повідомляє видання Собеседник.

Нагадаємо, 8 червня Єфремов у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння виїхав на зустрічну смугу, врізався у фургон. Від отриманих травм помер водій фургону, актор перебуває вдома під домашнім арештом.

Єфремов в суді, скрін з відео
Єфремов в суді, скрін з відео

Актор записав звернення з вибаченнями, але тепер усі публічні репліки від Єфремова тепер озвучує адвокат. Так, він вважає, що Єфремову не потрібно присуджувати найбільш суворе покарання (12 років позбавлення волі), адже він раніше не притягувався ні за адміністративні, ні за кримінальні правопорушення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До того ж є причина його водінню у нетверезому стані: “Зараз багато Єфремова засуджують, але ж ніхто не хоче зрозуміти, чому він п'яним сів за кермо. Насправді йому в той вечір подзвонив друг, який знаходиться зараз в Україні. До речі, це відома людина, і ви його напевно знаєте. Так ось, він повідомив Єфремову, що його мати і дружина потрапили до лікарні і знаходяться в дуже важкому стані. Так як кордон з Україною зараз закриті, друг попросив Михайла з'їздити в клініку і допомогти, чим він зможе. А в той день якраз було православне свято. Михайло випив, але сів за кермо, щоб виручити друга. Запевняю вас, це дуже сумлінна людина, він не буде якось викручуватися, щось придумувати, щоб уникнути покарання”.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки - на місці працюють три бригади "швидкої".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Немає більше Єфремова. Кінець" - актор вибачився перед сім'єю загиблого, але ті не змогли пробачити.

Також Знай.ua писав, що Синові Єфремова довелося відмовитися від найголовнішого через смертельну ДТП.