Відомий співак, народний артист України Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує шанувальників яскравими фотографіями та відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі.

І цей раз не став винятком – він показав зворушливі кадри, на яких позує зі своїми близькими. На фото Павло Миколайович обіймає свою дружину Марину та 23-річну доньку Діану.

"З моїми любимими дівчатами!" - трепетно підписав знімки співак.

"Красуні👏", "Які ви чудові 😘👍", "Дуже красиві дівчата!" - написали в коментарях під фото шанувальники артиста.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До речі, його дружина Марина працює директором, режисером і художником по костюмах у театрі Павла Зіброва. Також пара виховує доньку Діану і прийомного сина Олександра (син Марини від першого шлюбу).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Павло Зібров показав кумедний кадр, на яких позує в білосніжній толстовці з авторським написом "Я хайпував ще з 1994 #хрещатик".

Як повідомляв портал Знай.uа, Павло Зібров звернувся до українок і закликав їх відмовитися від дієт.

Також портал Знай.uа писав, що вуса Павла Зіброва оцінили гідно, виконавець похвалився нагородою в соцмережі.