Скандальний російський актор Олексій Панін, який останнім часом часто полюбляє привернути увагу завдяки ексцентричній сексуальній поведінці, вчергове порадував шанувальників, оприлюднивши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Відповідні знімки з'явилися на Instagram-сторінці останнього, де він вже встиг зібрати чималу армію прихильників.

Так, на фото можна помітити самого Паніна, а також двох дівчат, які сидять на стільцях та показують своє волосся. Варто зауважити, що позують вони перед камерою так, що обличчя їх не видно.

Скріншот допису

"Дівчата, хто хоче на їх місце?", - коротко та лаконічно підписав фотографію актор.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні Панні потрапив у доволі гучний скандал. Так, останній на церемонії прощання за режисером Михайлом Кокшеновим, який пішов з життя, непристойно лаявся і скаржився, що журналістів на захід прийшло більше, аніж друзів покійного. В результаті його вигнали з церемонії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався у ненависті до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Любитель собак Панін несподівано заревів, благаючи про допомогу - "Нікого..."

Також Знай.ua писав, що Панін покаявся перед українцями за Путіна і Крим - "Шалений д*біл".