Серед популярних українських співаків, акторів і шоуменів більшість красенів-чоловіків активно стежать за собою: займаються спортом, правильно харчуються і навіть тренують і мотивують численних шанувальників в Instagram. Фанатки буквально мліють від зовнішнього вигляду артистів, деякі з яких завоювали звання секс-символів України, а також завидних холостяків. Пропонуємо Вашій увазі найбільш відомих знаменитостей, у яких немає відбою від прекрасної статі в соцмережах навіть незважаючи на зайняті серця.

Віталій Козловський, 35 років

Віталій Козловський - популярний український співак, який прославився ще в далекому 2003 році в проекті "Шанс". Тоді красеня запам'ятали худим романтичним хлопчиною, однак останнім часом артист помітно "змужнів" і тепер гіпнотизує фанаток сталевими м'язами, які старанно прокачує в спортзалі.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Деякі фотографії виходять дуже навіть провокаційними. До речі, в недавньому інтерв'ю Олі Поляковій виконавець зазначив, що його серце вже зайняте, але обраницю вирішив не показувати. А ще Віталій пише вірші.

Микита Добринін, 32 роки

Микита Добринін - український теле - і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL, здобув популярність завдяки шоу "Холостяк" в 2019 році на телеканалі СТБ, куди прийшов шукати козання і таки знайшов. Красунчик ретельно стежить за собою, регулярно займаючись спортом, тому з легкістю може похвалитися сталевим пресом.

Разом з новоспеченою дружиною Дариною Квітковою (весілля відбулося 20 травня 2020 року) Микита довів українцям, що справжнє кохання дійсно існує і знайти його можна навіть на проекті, що вважається величезною рідкістю, адже після "Холостяка" більшість медійних парочок розпадаються.

Іраклі Макацарія, 35 років

Іраклі Макацарія - український шоумен і телеведучий родом з Грузії, прославився завдяки шоу "Холостяк - 6" та проекту "Танці з зірками". У 2019 році красень став тренером 9 сезону "Зважені та щасливі", адже активно займається спортом, стежить за своїм тілом і мотивує тисячі шанувальників онлайн-тренуваннями. До речі, офіційно серце чоловіка досі не зайняте, принаймні Іраклі замовчує про особисте життя.

Володимир Дантес, 31 рік

Володимир Дантес - популярний український співак і телеведучий, чоловік співачки Наді Дорофєєвої. Свою історію в різних інтерв'ю красень називає історією "гидкого каченяти", адже на дитячих фото важко впізнати кумира тисяч дівчат. В юнацькому віці Володимир був володарем зайвої ваги, носив окуляри і одягався зовсім не так стильно, як зараз.

Зате коли потрапив у 20-річному віці на шоу "Фабрика зірок-2" в 2008 році, відразу став улюбленцем публіки завдяки не тільки голосу, але і харизмі. До речі, з 2015 року Дантес перебуває у шлюбі з Надею Дорофєєвої, яка не раз називала коханого ідеальним чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.