Російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельної ДТП в центрі Москви, чекає закінчення слідства під домашнім арештом.
Нещодавно з'явилася інформація про серйозні проблеми Єфремова зі здоров'ям.

Про це повідомляє Telegram-канала Mash, посилаючись на інформацію власних джерел.

Відповідно до джерела, 56-річний Михайло Єфремов страждає на хронічний алкоголізм. Цей діагноз вважається вироком для водіїв, адже тепер звинувачення, крім багаторічного тюремного терміну, буде клопотати і про довічне позбавлення Єфремова права сідати за кермо.

Михайло Єфремов, скрін з відео
Михайло Єфремов, скрін з відео

Згодом адвокат актора Ельман Пашаєв прокоментував цю інформацію та спростував її.

"Це не відповідає дійсності. Якби у нього був хронічний алкоголізм, то він би не грав на сцені і не був високооплачуваним актором", - підкреслив адвокат.

Сам Єфремов, до слова, ніколи не приховував, що любить випити.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Близькі та друзі актора сильно переживають. Так, син Єфремова сподівається, що батько гідно прийме всі випробування, які на нього звалилися:

"Всім, кого торкнулася ця трагедія, бажаю мужності та сил ... Мені боляче від того, що сталося. Тату, я тебе дуже люблю. Сподіваюся, що ти приймеш наслідки гідно".

Микита Єфремов, фото - Instagram
Микита Єфремов, фото - Instagram

Старша донька актора Анна-Марія також відверто розповіла про переживання:

"Розум виявився в уразливому становищі, і я не змогла відволіктися від не хороших думок, - але зараз я це контролюю. У мене є погана звичка заглушати емоції. Так що я не можу точно сказати, як себе почуваю. Таке відчуття, що все це відбувається не зі мною і не існує за межами мобільного телефону. Хочеться повернутися додому, де мій батько нікого не вбивав, де я спокійно веду блог і вчуся. Але дому вже немає. І не буде"

Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com
Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки

Також Знай.ua писав Єфремов вибачився перед сім'єю загиблого.