Гарік Харламов і Христина Асмус прожили у шлюбі 8 років. Однак все хороше коли-небудь закінчується. Так закінчився і шлюб, який зовні виглядав одним з найміцніших у всьому російському шоу-бізнесі. Пара виховує дитину – доньку на ім'я Настя. Спільно нажитого майна також більш ніж достатньо. Тому, незважаючи на запевнення адвоката Харламова про те, що подружжя розійшлися мирно, розділ чекає дуже довгий.

В першу чергу, Асмус і Харламову належить поділити розкішний особняк, куди пара нещодавно переїхала. Їм довелося кілька років чекати закінчення ремонту, щоб пожити в будинку всього кілька місяців.

Христина Асмус і Гарік Харламов, фото - Instagram
Христина Асмус і Гарік Харламов, фото - Instagram

Асмус зізналася, що цей будинок купував саме Харламов. “У нашій родині бюджет розподіляється просто: все, що заробляє Гарік – загальне, що заробляю я – моє”, говорила Христина. Також у подружжя є квартира в Москві, яка знаходиться на проспекті Миру. У Харламова і Асмус є кілька автомобілів.

Асмус і  Харламов, фото: Instagram
Асмус і Харламов, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Адвокат, який веде справу, заявив, що процес підготовки до розлучення почався ще місяць-півтора тому. Зараз вже практично готові всі документи. Адвокат упевнений, що пара зможе розійтися спокійно і без скандалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.