Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив веселе відео з карликовою таксою на прізвисько Буся, яка, як виявилося, зовсім не любить воду. Так, пухнаста улюблениця намагалася дістати іграшку з басейну заміського будинку, боячись намочити лапки, а артист прийшов Бусі на допомогу, вдосталь насміявшись і порівнявши таксу з білочкою.

От шо інтересно, у неї в голові? ))) пожартував Ткач

Фолловери залишилися в захваті: "Ой не можу! Ой ржака! 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 точно як та білочка: оченята намистинки, коготочками шкребе. Але Вашій пощастило більше - у неї є Юрчик-Рятувальник 😂😊😁😆😆", "Клас ❤️хоч поміг їй а то ше би так годину ловила іграшку🤣🤣🤣🤣", "Точно як білка😂😂😂", "Ох і кумедний песик😂", "Про білочку це точно схожа🤣🤣🤣😍", "В голові тільки світле і добре ) це ж собачка😘", "Пусичка така....😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто відзначити, що раніше красуня-дружина Юрія Ткача, Вікторія, трепетно привітала коханого з Днем батька 21 червня, адже пара виховує 5-річну доньку Лізу, яку так обожнюють численні фанати. Так, Вікторія виставила зворушливе відео, показавши, як ладнають між собою крихітка Ліззі і зірковий тато, адже артист намагається присвятити багато вільного часу сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".