Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала абсолютно новий образ, у якому вирушила на прогулянку після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла стильну джинсову сорочку блакитного кольору, білу футболку-оверсайз і чорні облягаючі штани, доповнивши вбрання масивними сонцезахисними окулярами.

Численні шанувальники відразу помітили кардинальні зміни, адже зазвичай Тетяна обирає лук-оверсайз і коротку зачіску, але здається тепер вирішила відрощувати волосся і засвітила стрункі ніжки.

Біжу на веранду! Дочекалася! 😚 поділилася радістю Брухунова

Фолловери не пройшли повз: "Нарешті, молодіжний сучасний образ👍 і дуже вам підходить за типажем.💕", "Не завжди ж як бабуся одягатися", "Ви так схудли! Були чарівні, а тепер...😘😘Сподіваємося, розкриєте секрет схуднення!💐🌹", "Клас , вам так личить 😍", "Дуже кльово👏 і футболка 💥💥💥!", "Класна, прям дівчинка-підліток❤️🌸", "Тут пишуть про одяг. Мені завжди подобається, як Ви одягнені. Мені, наприклад, дуже про чарівні ямочки на щоках хочеться написати)", "найкрасивіша🌹🔝".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.