Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетні архівні кадри, де позував з батьком Олександром Олександровичем, який помер в 2002 році у віці 67 років. Так, артист трепетно привітав найріднішого чоловіка з Днем батька, який був ще 21 червня, трохи розповівши про тата. На чорно-білих фото Максим, будучи зовсім маленьким, позував у тата на руках.

Виявляється, Олександр Олександрович був генералом-полковником, який відповідав у СРСР та потім у Росії за всі танкобудування і військове автомобілебудування та їх розвиток та забезпечення цією технікою російської армії. Чоловік народився в уральській глибинці в бідній багатодітній сім'ї, проте це не завадило йому розкрити свої таланти, домігшись високого звання і поваги серед товаришів по службі.

У неділю відзначали День Батька, а я прогавив. Тільки сьогодні добрався до фоток. Тата згадую часто і без всяких свят. Коротко. —————————————————————————- Батько був еталоном російського офіцера, не тільки для мене, а для тисяч військових, які його знали, шанували і любили. В армії його пам'ятають до сих пір. Галкін Олександр Олександрович - це орієнтир для багатьох, хто вибрав службу. Він пройшов величезний шлях від простого хлопця з дуже бідної сільської родини з уральської глибинки до генерала-полковника, який відповідав у СРСР та потім у Росії за всі танкобудування і військове автомобілебудування та їх розвиток та забезпечення цією технікою нашої армії. Талановитий інженер, академік, він став автором наукових праць і винаходів в області технічного забезпечення, військової експлуатації і бойового застосування бронетанкової техніки, зокрема танки Т-80У, за що отримав Державну Премію. (Різні фото в каруселі) Ну і, звичайно, чудовий батько для мене і брата, душа компанії, спортсмен, футболіст і талановитий оповідач. Тато, пам'ятаю, люблю! Спасибі тобі!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.