Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи з водієм маршрутки з шоу "Le Маршрутка" Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком).

Так, артистка влаштувала собі фотосесію серед зеленого поля в Харківській області, примірявши розкішне довге плаття жовтого кольору і засвітивши стрункі ноги. Втім, не обійшлося без конфузів, - артистка поскаржилася, що за нею хтось стежить, показавши, як причаївся неподалік, ніжачись на сонечку і сам Богдан Богданович.

Мені здається, що за мною стежать... Привіт Слобожанщина👋 поділилася емоціями Нікітюк

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "Терміново потрібно надіти шапочку з фольги, щоб запобігти стеженню)))", "Бог полів і городів)))) лежить))))", "Лесюня, ну просто кайф🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Чоловік з вами був просто дотримувався дистанції😍", "Леся,я не можу з твоїх фоток вони водночас ржачні,і ще у них є ізюмінка гламуру😘😘😘😘😍😍😍мені подобається😘😘😘😘", "Богданович👍🏼😂😂😂😂", "Це тінь 😂".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.