Народна артистка України, співачка Катя Бужинська не любить виставляти особисте життя напоказ. Вона активно веде свою сторінку в Instagram, однак особистих фотографій там практично немає — тільки зйомки, промо-фотосесії, анонси нових пісень та відеокліпів.

Однак, Катерина нарешті піддалася на вмовляння фанатів і знялася для журналу “Телескоп”, вперше показавши публіці підрослих дітей.

Катя Бужинська і Дімітар Стойчев одружилися у 2014 році. У 2016 на світ з'явилася двійня — Діма і Катя. Але до недавніх пір артистка приховувала малюків від публічності. Катерина трепетно ставиться до сімейних цінностей і вважає, що особисте має залишатися особистим. Але, дивлячись на дітей Бужинської, стає зрозуміло — далі ховати такий скарб не можна.

Катя Бужинська з чоловіком і дітьми, фото Телескоп

Малечі вже по три роки. На красивій сімейній фотосесії в квітучому саду видно, що маленький Діма успадкував від мами світле волосся і блакитні очі. А ось кароока шатенка Катя — маленька копія тата, Дімітара Стойчева.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Катя Бужинська з дітьми, фото Телескоп

Сім'я для фотосесії одяглася в family look і позувала серед троянд.

Катя Бужинська з чоловіком і дітьми, фото Телескоп

Нагадаємо, Бужинська популяризує пісні "солов'їної" за кордоном.

Також Знай. ua писав, як пройшли канікули Бужинської.