Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті з'явився цікавий ролик, на якому співачка з'явилася в компанії Балана.

На відео, знятому, очевидно, у когось з артистів будинку, Тіна сидить за піаніно, а Дан стоїть поруч з нею з гітарою, вони обоє співають самозабутньо. Перед камерою молдавський красень у чорному вбранні, а Кароль в спокусливому чорному плаття на тонких бретелях, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації йдеться: "Самий ніжний дует зібрав вже понад 8 500 000 переглядів на #YouTube. Вибух #ТинаКароль #TinaKarol #данбалан #danbalan". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від дуету Балана і Кароль, парочку засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.