Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайними фото, які зробила сама, і на яких з'явилася в абсолютно новому образі.

Як видно, на нових знімках Наталія позує в якомусь знімальному павільйоні, на ній цікава строката блузка, але найбільше уваги привертає її обличчя. Справа в тому, що зірка вирішила поекспериментувати з макіяжем, і в неї це чудово вийшло, а її волосся на цих знімках красиво покладені в доповнення образу. У підписі до публікації Могилевська написала: "1 чи 2!? Макіяж змінює людей. Я себе не впізнаю. Як Вам новий make-up від @my.shura і hair style від @politaevandrey? На зйомці у @rostickdesign, а що за зйомка поки секрет...". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".