Народна артистка України Наталя Могилевська здивувала шанувальників новим захопленням. Про це пише Clutch.

Популярна співачка опублікувала яскраве фото, на якому зображена у рожевій балетній пачці і у чорній футболці з написом "shut up and train". Знімок, на якому Могилевська зображує балерину, викликав позитивну оцінку в її підписників.

"Всім світлих веселих свят!" — підписала фото Наталя.

Фанати тут же засипали співачку компліментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Наташ, ви така красива, ніби дівчинка вісімнадцятирічна. Так тримати", "Наталя, ви така красива, чарівна, талановита, працьовита, ніжна", "Справжня балерина на пуантах", "Наталочко, ви така красуня", "Дюймовочка просто, дуже красива", - пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що співачці Наталії Могилевській 43 роки, однак вона виглядає молодо і привабливо. Так, нещодавно співачка вирішила похвалитися природною красою і показала знімок без макіяжу. Зараз Могилевська подорожує по Індії, і очевидно, тамтешня розслаблена атмосфера розташовує до того, щоб просто бути собою. Без перешкод. Без надмірностей.

На фото Могилевська виглядає свіжою і умиротвореною. Співачка зізналася, що більше за все у світі любить свободу і натуральність. Наталія відпочиває від напруженого гастрольного графіка і надмірної уваги папараці. Там, в Індії, вона не така вже й зірка - просто жінка на відпочинку, наодинці з собою. Могилевська насолоджується цим станом, що дуже видно з фотографій.

Нагадаємо, cолистка KAZKA перестала "плакати" і здивувала різкою зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Могилевська опублікувала загадковий знімок, фанати ламають голову.

Також Знай.ua писав, Наталія Могилевська поділилася натуральним знімком без макіяжу і запропонувала вгадати, де знаходиться.