Російський гуморист Гарік Харламов різко відреагував на слова ведучого комедійного шоу на YouTube Comment Out Володимира Марконі, який раніше заявив, що Христина Асмус з чоловіком оголосили про розлучення в рамках програми.

Про це Харламов написав на своїй сторінці в Instagram.

"Ось воно як. Comment Out значить. Ну дійсно, як ще пропіарити свою передачу? За рахунок чужого розлучення. Чому б і не поднаєб*ти всіх? Клас! Пане Марконі, я в абсолютному захваті", - сказав комік.

Він також звернувся до Марконі і заявив, що дуже хоче подивитися випуск нібито з його і Асмус участю, який вийде в липні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова у коментарях під відео український репер Джиган, який пропіарився на своєму "розлученні" з Оксаною Самойловою, порадив Харламову: "Просто зголи брови".

скріншот з посту Харламова

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марконі розповів, що Асмус і Харламов приходили на шоу і повідомлення про розлучення були несправжніми.

Як повідомляв портал Знай.uа, адвокат Анатолій Кучерена, який в розлученні з Харламовим представляє Асмус, розповів, що артисти почали процес близько півтора місяці тому.

Також портал Знай.uа писав,що Асмус після заяви про розлучення з Харламовим пустилася берега.