Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому її можна побачити в цікавому образі.

Як виявилося, карантин і самоізоляція не завадили Насті займатися біля балетного станка, і саме з спортивного залу вона показала нове фото. На ньому балерина з'явилася у відвертому блакитному купальнику і пуантах, вона стоїть у "фірмовому" балетної стійці і знята з незвичайного ракурсу, який візуально подовжив її ноги. При цьому можна помітити, що зірка схудла в період карантину. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Після Екзерсису".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.