Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих літніх фото і відео, показавши, як проводить спекотні дні у колі сім'ї - дружини Лілії і сина Леона. Так, артист вирішив покататися на водному скутері по річці, а за компанію взяв з собою і малюка, який явно залишився в захваті від эктремальных розваг.

ОХ, і покатаю..🌊🚀 пожартував Яма

Фолловери не пройшли повз: "Які ви молодці, що катаєтеся в жилетах!!!", "👍Молодці. Як класно. З вєтєрком. 🚤🛥️⛵🌊🌈", "Гонщик!👍", "Красива Вода! І Влад, звичайно ж!", "Клас. Ви просто вогонь!!!!!", "КРУТО!".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше красуня-дружина Влада Ями, Лілія, виставила трепетний кадр з сімейної фотосесії, на якій щасливі батьки позували разом з сином Леоном. Таким чином жінка привітала коханого з Днем батька 21 червня. Варто зазначити, що обличчя маленького сина пара поки приховує від чужих очей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.