Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont у Києві в теплому колі рідних і близних, після чого новоспечені молодята відправилися в медовий місяць, обравши для цього Карпати.

А нещодавно артистка виставила трепетний кадр, вибігши на лід до коханого в хокейній формі лише в кедах і ніжно поцілувавши Олега. Варто відзначити, що медовий місяць у парочки тривав не дуже довго, адже після Карпат сім'я вирушила на хокейні збори в Херсоні, де чоловік красуні був тренером воротарів.

💙💛 @1_petrov лаконічно підписала кадр Соня

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Рада за вас!Бережіть один одного🙂❤️❤️❤️", "Ой як це гаряче 🔥", "найкрасивіша пара в УХЛ😻😻😻😻", "Красені😍😍❤️❤️", "Красиві🌹", "Прекрасна пара!!!💕💕💕", "Бажаю вам @sonyakayofficial та @1_petrov вічного кохання, і затишка в родині", "@sonyakayofficial @1_petrov Найкращий хокейний дует 👍🔥🔝💣".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.