В Голлівуді відома актриса Вайнона Райдер звинуватила режисера і продюсера Мела Гібсона в тому, що він гомофоб і антисеміт. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Sunday Times у відповідь на запитання журналістки може вона призвести приклади антисемітизму в Голлівуді.

"В мене безліч цікавих прикладів", — відповіла вона, — "Буває, мені кажуть: Стій, ти єврейка? Але ти ж така гарна!". А ось був ще давній випадок, коли під час зйомок фільму, де був історичний епізод, керівник студії, який, до речі, теж був євреєм, сказав, що я виглядаю: "занадто єврейкою, щоб грати аристократку".

Також Вайнона як приклад навела кілька невдалих висловлювань, які допустив Мел Гібсон.

"Ми були на великій вечірці в компанії одного з моїх хороших друзів", — розповіла вона, — "Мел Гібсон курив сигару, всі ми розмовляли, і тут він сказав моєму другові-гею: "Стій, я ж не захворіти на Снід?". А потім, коли мова зайшла про євреїв, він вирішив уточнити: "Ти ж не боїшся печей?"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Райдер зазначила, що пізніше Гібсон намагався принести вибачення.

Це не перший раз, коли Мела Гібсона звинувачували в антисемистских заявах. Ще у 2006 році він заявляв, що євреї несуть відповідальність за всі війни в світі.

Гібсон ж своєї провини не визнає і стверджує, що Вайнона Райдер обманює.

"Це 100% неправда", сказано в заяві актора і режисера, зробленого в відповідь на запит Variety, — "Вона збрехала про це десять років тому, і вона знову говорить неправду".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відразу дві колишні заступилися за Джонні Деппа, Ембер Херд міцно дісталося.

Як повідомляв Знай. ua, Вайнона Райдер і Ванесса Параді встали на захист красеня Джноні Деппа.

Також Знай. ua писав, що колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.