Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами, позуючи у відвертій облягаючій сукні чорного кольору з глибоким декольте, усипаній стрічками зі страз.

Так, артистка доповнила жіночний образ довгим нарощеними волоссям, зібраним у хвіст і вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою. Також Даша порадувала шанувальників гарними новинами - зовсім скоро красуню можна буде знову побачити на сцені, відвідавши її концерт.

Радію, що з'явилася можливість бачитися на концертах.. для мене не існує творчості в віртуальному просторі) У нас для вас багато гарного і нового. До зустрічі! Ваша Даша🔥

Фолловери залишилися в захваті: "Неймовірно красиво ❤️😍🔥", "Шикарно ❤️😍🔥", "Красуня💎💎💎", "Еталон краси і стилю, Богиня еталона, еталон Богині - це все Ви, на мою суто суб'єктивну і відверту думку!) 😍❤️", "агонь.)) 👏👏👏❤️❤️❤️", "Стройняжка!))", "Краса!", "Моніка Беллуччі на вас схожа дуже)", "Королева!🌹".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.