Ведуча програми "Факти" на ICTV Інна Шевченко вже цієї суботи, 27 червня, виходить заміж у Франції - її обранцем став відомий іноземний режисер Лоран, з яким вона познайомилася ще понад чотири роки тому.

За словами самої ведучої, весільна церемонія відбудеться в Провансі, а розділять радість цього надзвичайного свята лише свідки і найближчі члени родини нареченого.

Варто зауважити, що весілля пара мала зіграти ще раніше, але значні корективи внесла пандемія коронавірусу та розлучила їх на 3 довгих місяці. Але вже на днях у Шевченко з’явилася можливість відлетіти до Франції, і вона не упустила її.

Українська ведуча Шевченко

"Я зараз тут з Лораном неймовірно щаслива! За весь цей час, коли ми були не разом, я ще більше зрозуміла на скільки сильно я його кохаю! Мені більше нічого й не треба – тільки він поруч. Єдине, переймаюся, що мої батьки не можуть приїхати через пандемію. Але ми знайшли вихід – будемо транслювати церемонію їм наживо", – розповідає Інна.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українська ведуча Шевченко

До слова, українська ведуча та французький режисер познайомилися у 2016 році. Їх спілкування зав’язалося у месенджерах, а історія кохання вже розцвіла у французькому Руссійоні. Пропозицію руки та серця обранець ведучої зробив майже два роки тому у Венеції на її день народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Зірка “Вар’яти-шоу” Жогло втік з лав холостяків на карантині - ніжні кадри весілля підкорили Україну

Як повідомляв портал Знай.uа, Племінниця Ротару Sonya Kay влаштувала романтику на льоду з новоспеченим чоловіком

Також портал Знай.uа писав, що Холостяк Добринін і Квіткова планують весілля - хто опинився серед гостей та скільки коштує свято