25 червня 23-річна зірка серіалу "Перші ластівки" Олександр Рудинський, який зіграв Ніка Масло, одружився на своїй колезі, актрисі Марії Заниборщ.

Парочка організувала виїзну церемонію в київському парку. Для урочистого розпису Марія вибрала мінімалістичну білу сукню вільного крою, а Олександр – сорочку і штани в тон вбранню нареченої.

Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото з Instagram
Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото з Instagram

"Ми навчалися разом в Карпенка-Карого. Знали один одного давно, чотири роки провели пліч-о-пліч. Але тільки в кінці навчання прийняли радикальне рішення – зустрічатися (посміхається). Ми репетирували загальний спектакль, грали головні ролі, і у нас була драматично-лірична лінія. Почуття виникли не спонтанно. Ми багато часу проводили разом, дуже добре знали один одного. Коли зрозуміли, що з'явилася симпатія, прийняли рішення бути разом. І не пошкодували. Нашим відносинам уже два роки", – поділився Олександр у коментарі "Новому каналу".

Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото Новий канал
Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото з Instagram
Олександр Рудинський і Марія Заниборщ, фото з Instagram

Варто відзначити, що пропозиція руки і серця прозвучала в небі – на колесі огляду під час гастролей.

Марія, як і її чоловік, працює у двох театрах – Театрі імені Івана Франка та Театрі драми і комедії на Лівому березі. А у виставі "Дванадцята ніч, або Що захочете" подружжя грають разом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, холостяк Добринін і Квіткова планують весілля – хто опинився серед гостей і скільки коштує свято.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома українська ведуча відгуляє весілля з французьким режисером під час пандемії: "Мені треба".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Вар’яті-шоу" Жогло втік з лав холостяків на карантині - ніжні кадри весілля підкорили Україну.