Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська впевнена, що жінки завжди повинні виглядати привабливо. Вона зізналася, що життя її навчило постійно бути сексі, тому що "невідомо, в якому ряду супермаркету зустрінеш колишнього, а треба, щоб він побачив і намочив газон".

Зірка розповіла Знай.ua про свої секретні засоби жіночої краси.

Оля Цибульська, фото з архіву співачки
Оля Цибульська, фото з архіву співачки

Оля сказала, що обожнює креми та маски для обличчя, а користуватися косметикою почала ще з дитинства.

"Я хотіла бути артисткою змалку. Тому мама щедро ділилась усім з ранніх часів. На фотках, де мені два, я з зачіскою, помадними губами і в кліпсах", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цибульська зазначила, що у неї дуже багато різних кремів для обличчя та тіла, якими вона користується щодня.

"Я обожнюю креми. В мене їх штук 20. Скуповую в різних куточках світу і комбіную. Шкіра жінки, як шкіра ящірки - змінює свої вподобання. Щоб не злізла - прислухаюсь", - з посмішкою додала артистка.

Оля Цибульська, фото з архіву співачки
Оля Цибульська, фото з архіву співачки

Оля зізналася, що без крему для тіла не змогла б обійтися, це її найголовніший секрет. А привозять їй цей крем з Нью-Йорку.

"Він пахне дуже сексі, і тіло від нього шовкове. Клеопатра б не пережила", - вважає зірка.

Крім того, за словами Цибульської, її улюбленими бьюті-продуктами є маски для домашнього використання.

"На всі випадки (сміється). Бо фраза "Я нанесла маску" дає тобі законний час зупинитись, прилягти і з коника перетворитись на кицю", - пояснила співачка.

Також Оля Цибульська зізналася, чи має комплекси щодо своєї зовнішності.

"Колись я думала, що у мене для шоубізу завеликий ніс і замалий бюст. Виявилось, розмір тут не має значення. Має значення твердість. Характеру і цілей", - запевнила артистка.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що українська телеведуча зібралася заміж за французького режисера. Весілля пара зіграє у Провансі 27 червня.

Також повідомлялося, що Оля Полякова та Дзідзьо готують кінобомбу - артисти зіграли головні ролі у комедії "Зірки за обміном".

А зірка "Топ-моделі по-українськи" розповіла, як доглядає за довгим волоссям.