Зірковий тренер і блогер Андрій Хомицький, серед клієнтів-селебріті якого Слава Камінська з гурту "Неангели" і співачка Настя Каменських, поділився власною історією перемоги над травмою спини.

Хомицький записав відео на своєму YouTube-каналі, в якому розповів про декілька простих вправ для спини.

"Вирішив підготуватися на олімпійські ігри. Не буду кричати, що я хотів їх перемогти, але підготуватися за півтора роки до олімпійських ігор – це було б круто", - сказав він.

Тренер з метання списа порадила Андрію "зав'язати з тренажеркой", але він не був до цього готовий і продовжив тягати залізо в залі.

"Я зрозумів, до вечора вже, коли проводив персональне тренування, що не міг нахилитися переставити вагу клієнту. І я трошки напружився. Думав "та пройде, все нормально", - пояснив спортсмен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Хомицький, скріншот з відео
Андрій Хомицький, скріншот з відео

Хомицький зізнався, що через день вже не зміг піднятися з ліжка.

"Це момент, коли відверто відчуваєш себе інвалідом, бо ноги не відчуваєш, перевернутися зі спини на бік не можеш, на живіт не можеш. Я вже мовчу про те, щоб у туалет сходити", - заявив зірковий тренер.

Коли трохи полегшало, він почав шукати лікаря. Але багато хто відмовляв Андрію в лікуванні. Нейрохірург призначив операцію на спину. Проте в іншій клініці, яку йому порадив клієнт, сказали, що вона не потрібна.

"Лікар каже: "Я дам вам комплекс вправ, від цих вправ залежатиме надалі до якого моменту ви зможете бути в спорті". Це були просто чотири планки. Він пояснив мені, що це те, що тримає мій хребет в тонусі", - поділився Хомицький.

У наступному випуску тренер пообіцяв зняти всі деталі про планки, які повернули йому здоров'я спини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тренер Камінської навчив правильно віджиматися, "золоті" правила Андрія Хомицького.

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер Камінської показав ефективний спосіб зарядитися енергією за три хвилини.

Також портал Знай.uа писав, що тренер Камінської видав три способи правильного присідання.