Модель і колишня учасниця проєкту "Дом 2" Вікторія Боня прокоментувала інцидент, який склався з її давнішньою медійною суперницею - російською опозиціонеркою і медіаперсоною Ксенією Собчак - її перелом носа й струс мозку, який стався невдовзі після того, як Audi засудила слова Собчак про BlackLives Matter. Боня сказала, що прощає колишній ведучій "Дом 2" усе і навіть запропонувала їй допомогу - показати вправи, які допоможуть прибрати так звані "тяжі".

Відповідним відео Боня поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вікторія Боня, фото: Instagram
Вікторія Боня, фото: Instagram

Insta-блогерка звинуватила Собчак у тому, що вона має мімічні дефекти на шиї, від яких можна позбутися, якщо відвідувати курси Боні. На думку Вікторії, для публічної персони віку Ксенії Анатоліївни наявність цього недоліку не є припустимою.

"Я простила Собчак и предлагаю ей Помощь!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нужно уметь прощать своих врагов и недругов. Согласны?

Желаю Ксении скорейшего выздоровления, вот только что узнала, что она неудачно упала и сломала нос.

Но мы не будем говорить про карму, речь сейчас не об этом.

Давайте лучше поговорим о красоте!!! Напишите ей, что я приглашаю ее на свой Вип курс и готова позаниматься с ней индивидуально)", - йде мова в описі до відео.

Поки що ж Боня радить Собчак, яка перебуває в лікарні наступне: "Хай цілує стелю". Начебто ця вправа й справді допомагає для подолання "тяжів".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Black Lives Matter, але не для всіх - Audi розірвали контракт з Собчак після 8 років співпраці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірка "Дому-2" Боня знайшла докази масштабної змови – "Це все лампи, в них…"

Також Знай.ua писав, що Зірка Дому-2 Боня лякає світ "теорією змови" - "Людство стане безплідним".