Продюсер, діяч шоу-бізнесу Барі Алібасов був госпіталізований до психіатричної лікарні.

Про це повідомляє російське видання Московский комсомолец з посиланням на дані Mash.

Алібасов начебто перебував на лікуванні в одній зі столичних клінік (публічних коментарів щодо стану здоров'я не надавалося), але сьогодні його було переведено на кареті швидкої допомоги до медичного закладу іншого профілю. Причиною тому нібито стало нестабільний стан психіки продюсера, який погіршився на фоні неназваних прийнятих препаратів. Після медогляду лікарі відправили його до психіатрів.

Про проблеми зі здоров'ям Алібасова стало відомо ще в середині червня. На початку місяця 73-річний продюсер зник, переставши виходити на зв'язок. Через декілька тижнів родичі повідомили, що продюсер госпіталізований на прохання його сина й знаходиться під крапельницями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Минулого року творця відомого гурту "На-на" Барі Алібасова було госпіталізовано з опіками стравоходу. Його стан був тяжким, продюсер навіть провів декілька днів у медикаментозній комі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З Барі Алібасовим трапилася біда: медики всіма силами намагаються витягнути легенду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барі Алібасов переписав заповіт на лікарняному ліжку: хвороба змінила усе.

Також Знай.ua писав, Що насправді сталося з Барі Алібасовим: піар-менеджер артиста розкрив правду.