Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont у Києві в теплому колі рідних і близних, після чого новоспечені молодята відправилися в медовий місяць, обравши для цього Карпати.

А нещодавно артистка виставила гарячий кадр, позуючи в міні-бікіні чорного кольору під жарким сонечком і засвітивши струнку фігуру. Варто відзначити, що медовий місяць у парочки тривав не дуже довго, адже після Карпат сім'я вирушила на хокейні збори в Херсоні, де чоловік красуні був тренером воротарів.

Somewhere in Paradise 💙 (десь в раю) трепетно підписала Соня

Фолловери залишилися в захваті: "І я так хочууу...✨😂", "So sexy", "класно 👍", "Дуже класно ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Соня Хлябич вже виставляла трепетний кадр, вибігши на лід до коханого в хокейній формі лише в кедах і ніжно поцілувавши Олега під час зборів в Херсоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.