Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач оприлюднив унікальну фотографію, на якій повстав перед українцями в ролі довговолосої дівчини з макіяжем, якому позаздрили б навіть деякі жінки.

Даний знімок з'явився на Instagram-сторінці актора, де останній встиг зібрати кілька тисячну армію шанувальників.

"Ця симпатична дівчина вам нікого не нагадує? Не можемо визначитися, яке з двох фото подобається найбільше", - написав він, виклавши дві фотографії, на одній з яких він за допомогою відомого додатку перевтілився на жінку.

Скріншот допису

Варто зауважити, що користувачі соцмережі не однозначно віднеслися до даного фото: одні запевнили, що він дорослий чоловік і йому варто думати про родину, а не "маятися фігнею", інші запевнили, що вийшло прикольно, бо він "став схожим на свою дружину".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив українців таксою-боягузкою, заради іграшки готова на все

Як повідомляв портал Знай.uа, в "95 Кварталі" змусили Олену Кравець щебетати українською мовою.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала найтепліші архіви з їх донькою: "Вона абсолютна ти"