Після того, як Надію Бабкіну виписали з лікарні, вона дуже змінилася.

Народна артистка за час хвороби схудла і скинула пару десятків років: на її обличчі немає жодної зморшки. У Мережі зміни в її образі викликали запеклі суперечки. Користувачі писали про те, що виконавиця могла вигадати історію з хворобою на час реабілітації після омолодження у пластичного хірурга.

Ведучий "Модного вироку" Олександр Васильєв назвав реальні цифри щодо схуднення своєї колеги Надії Бабкіної.

"Я в лікарні теж скинув, правда, не так сильно, як Надія. Адже вона худла: з минулого серпня по 1 квітня - 20 кг. І плюс хвороба - ще 10. Всього вона втратила 30 кілограмів", - розповів він в ефірі радіо "КП".

Нагадаємо, в минулому році, готуючись до свого ювілею, Надія Георгіївна спробувала интервальное голодування і в результаті схудла на 22 кг. Після дієти вага Бабкіної, як вона розповідала, зафіксувався на позначці 82. Таким чином, зараз 70-річна співачка важить близько 70 кг.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудла Надія Бабкіна здивувала шанувальників "сільським" виходом

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією

Також Знай.ua писав, Надію Бабкіну ввели у штучну кому.